banner359

Ölüm böyle teğet geçti...Vicdansız sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı

Bursa'nın İnegöl İlçesine Bağlı Yenice Mahallesi Eski Ankara Caddesi Üzerinde Meydana Gelen Kazada Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalişan Yaşlı Adama Bir Araç Çarpti. Çarpmanin Etkisiyle Ölümden Dönen Adam Yaralanırken Vicdansız Sürücü İse Arkasına Bile Bakmadan Kaçıp Gitti. O Anlar İse Saniye Saniye Bir İşyerinin Güvenlik Kamerasına Yansıdı.

31 Ekim 2019 Perşembe 16:15
Ölüm böyle teğet geçti...Vicdansız sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle ölümden dönen adam yaralanırken, vicdansız sürücü ise arkasına bile bakmadan kaçıp gitti. O anlar ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, kaza Eski Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.

Henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen hafif ticari araç yolun karşına geçmek isteyen 88 yaşındaki Alaattin Taş’a çarptı. Çarpan sürücü arkasına bile bakmadan yaralanan yaşlı adamı bırakıp hızla yoluna devam etti. Kanlar içerisinde kalan adamın yardımına çevredeki esnaflar yetişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adamı hastane kaldırıldı.

Ölümden dönen Alaattin Taş’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri şimdi her yerde yaşlı adama çarparak kaçan sürücüyü arıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<