Yanan ahırda 8 koyun telef oldu, 4 kişi zehirlendi

Bursa'da Hayvanların Bulunduğu Ahırda Çikan Yangın Rüzgarında Etkisiyle Kısa Sürede Büyüdü. 4 Vatandaşın Dumandan Etkilendiği Yangında, 8 Koyun İse Telef Oldu.

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:53 2019-06-26 17:38:20
Yanan ahırda 8 koyun telef oldu, 4 kişi zehirlendi

Bursa’da hayvanların bulunduğu ahırda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. 4 vatandaşın dumandan etkilendiği yangında 8 koyun telef oldu.

banner380

Yangın, Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Hamamlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı ahırdan alevler yükselmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve Bursa Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alevler büyümeden söndürülürken, ahırın sahibi A.K. (50), çocukları Ş.K. (9), M.K. (12) ve E.K. (15) koyunları kurtarmak için mücadele ederken dumandan etkilendi. İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 4 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Alevlerin arasında kalan 8 koyun telef olurken, 10 koyun ise yaralı olarak kurtarıldı. Yangınla alakalı tahkikat başlatıldı.

Son Güncelleme: 26.06.2019 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<