ADÜ’de sınav heyecanı

Adnan Menderes Üniversitesi (adü) Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Lisansüstü Eğitim Başvurusu Yapan Adayların İçin Giriş Sınavları Başladı.

06 Eylül 2019 Cuma 08:54
ADÜ’de sınav heyecanı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde lisansüstü eğitim başvurusu yapan adayların için giriş sınavları başladı.

banner380

İki hafta boyunca online sistemle ADÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü yüksek lisans ve doktora programlarına başvurularını yapan öğrenciler tezli ve tezsiz eğitim seçeneklerinden birini tercih edenlerin giriş sınavları ADÜ Fen Edebiyat Fakültesi okul sıraların da devam ederken; öğrenci velileri okul bahçesinde heyecanla sınavın bitmesini bekledi.

Sınavların ardından yapılacak mülakatlar neticesin de kazanan öğrencilere kesin kayıt olma imkanı tanınacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<