Alinur Aktaş'a coşkulu karşılama!

08 Ocak 2024 Pazartesi 00:50 2024-01-08 17:08:39
Alinur Aktaş'a coşkulu karşılama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen mevcut Başkan Alinur Aktaş, Bursa’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

banner380

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının mevcut Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olduğunu açıklamasının ardından Aktaş, Bursa girişinde meşalelerle karşılandı. Davul zurna ile karşılanan Aktaş, oluşturulan meşale koridorundan da gelenleri selamlayarak geçti. Araçlardan yükselen ‘Yarınlara Güleceğiz’ şarkısıyla ise coşku tavan yaptı. Kendisini karşılayan vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, daha sonra Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti.

Başkan Alinur Aktaş daha sonra Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçerek kendisini karşılayanlara teşekkür konuşması yaptı.

Son Güncelleme: 08.01.2024 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<