banner359

Gemlik’e Yeni Pazar Yeri

Bursa ’nın Gemlik Belediyesi ’nin Salı Pazarı ’na alternatif olarak yaptığı yeni açık pazar yerinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.Eşref Dinçer Mahallesi Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu yanındaki 13 dönümlük araziye yeni pazar kurulacak. Çalışmaları

20 Ağustos 2014 Çarşamba 14:09
Gemlik’e Yeni Pazar Yeri

Bursa ’nın Gemlik Belediyesi ’nin Salı Pazarı ’na alternatif olarak yaptığı yeni açık pazar yerinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.
Eşref Dinçer Mahallesi Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu yanındaki 13 dönümlük araziye yeni pazar kurulacak. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, modern pazar yerinin Gemlik ’in önemli bir ihtiyacını daha gidereceğini söyledi. Yılmaz, kamulaştırılarak ve bir kısmı da 18 uygulamasıyla elde edilen alanın sadece açık pazar yeri olarak değil çok maksatlı olarak hizmet vereceğini söyledi. Osmaniye Mahallesi ’nin de faydalanacağı açık Pazar yerindeki 8 dönümlük araziye ilaveten 5 dönümlük arazinin daha kamulaştırıldığını açıklayan Yılmaz, ilçeye kapalı pazar yeri ile birlikte aynı dönemde iki büyük ve modern pazar yeri kazandıracaklarını müjdeledi.
Yılmaz, bu projenin Salı Pazarı ’nın da yükünü hafifleteceğini, yeni pazarda 350 esnafın faaliyet göstereceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<