banner359

Türk jetine taciz!

Genelkurmay Başkanlığı, Ege’de eğitim uçuşu yapan F-16 uçağının Yunan uçakları tarafından taciz edildiğini açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı, Ege’de altı adet F-16 ile Ege Eğitim Uçuşu icra edildiği belirtilerek, bu uçuşlar...

13 Mart 2015 Cuma 18:44
Türk jetine taciz!
Genelkurmay Başkanlığı, Ege’de eğitim uçuşu yapan F-16 uçağının Yunan uçakları tarafından taciz edildiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı, Ege’de altı adet F-16 ile Ege Eğitim Uçuşu icra edildiği belirtilerek, bu uçuşlar esnasında Balıkesir meydanından kalkan bir adet F-16 uçağına, Yunanistan’ın Limni meydanından kalkan ve anılan ülkeye ait iki adet F-16 uçağı tarafından 25.000 feet irtifada saat 15.15’de Sakız Adası batısında, 7 deniz mili geriden, 40 saniye, saat 15.19’de Seferihisar İzmir Adası güneybatısında, 6 deniz mili geriden, 40 saniye olmak üzere toplam bir dakika 20 saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle iki kez tacizde bulunulduğu kaydedildi. Uçakları taciz eden Yunan uçaklarına yürürlükteki angajman kuralları gereğince aynı ile mukabele edildiği bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<