Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 'İl genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldık'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İzmir dün meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak il genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verildiğini açıkladı. Meydana gelen depremin merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olarak açıklandı.

31 Ekim 2020 Cumartesi 12:40 2020-10-31 12:41:37
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 'İl genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldık'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İzmir dün meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak il genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verildiğini açıkladı.

banner380

Meydana gelen depremin merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olarak açıklandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre depremin şiddeti 6,6 olarak açıklanırken, Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 6,8 olarak açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konu hakkında sıcak bir karara imza atarak, alınan kararı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bakan Selçuk, "Yaraları hep birlikte saracağız İzmir. İl genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldık. Eğitim ailesi olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimizle birbirimize çok daha sıkı kenetlenerek güçlükleri birlikte aşacağız" paylaşımında bulundu.

Emin Kuvat
 

Son Güncelleme: 31.10.2020 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<