banner359

Steven Seagal, Beşiktaş Belediyesi'nin…

Dövüş filmleriyle tanınan Hollywood'un ünlü oyuncusu Steven Seagal, müzisyen kimliğiyle İstanbul'a geldi. Seagal, Harbiye ’de vereceği konser öncesi Beşiktaş Belediyesi ’nin Barbaros Meydanı ’ndaki iftar çadırına konuk oldu. Beşiktaş Meydan ’a gelen Steven Seagal ’ı

17 Temmuz 2014 Perşembe 03:36
Steven Seagal, Beşiktaş Belediyesi'nin…

Dövüş filmleriyle tanınan Hollywood'un ünlü oyuncusu Steven Seagal, müzisyen kimliğiyle İstanbul'a geldi. Seagal, Harbiye ’de vereceği konser öncesi Beşiktaş Belediyesi ’nin Barbaros Meydanı ’ndaki iftar çadırına konuk oldu.

Beşiktaş Meydan ’a gelen Steven Seagal ’ı Belediye Başkanı Murat Hazinedar karşıladı. Seagal ile Belediye Başkanı Hazinedar, sahile kadar yürüyerek oturdular. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seagal, İstanbul'u ve Türk yemeklerini çok sevdiğini belirtti. Seagal, ayrıca bir basın mensubunun 'din değiştirmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna ilişkin, politik bir soru olduğunu, bütün dinlerin kutsal olduğunu dile getirdi.
Steven Seagal ’i kendilerini Ramazan'da sofralarında şereflendirdiği için çok teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Hazinedar, “Öncelikle Ramazan çok önemli bir ay. Beşiktaş İstanbul ’un kalbi, İstanbul ’un kalbinde bizimle buluştu. Bu akşam da konseri var. Konseri öncesi üstelik bir sanatçının hiç yapmayacağı bir şeyi yaptı. Bizi iftar sofrasında yalnız bırakmıyor” dedi.

Ramazan çadırına geçen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Steven Seagal burada ezanın okunmasını bekledi. Seagal ’in ellerini açarak dua etmesi ise dikkat çekti.

Steven Seagal Beşiktaş Belediye Başkanı'nın olduğu bir fotoğrafı imzaladıktan sonra konseri için alandan ayrıldı. 

MUSTAFA BİÇER

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<