banner359

Atatürk, sevdiği türkülerle anıldı

11 Kasım 2021 Perşembe 10:07
Atatürk, sevdiği türkülerle anıldı

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83’üncü yılında “Atatürk’ün Sevdiği Türküler” konseriyle sahne aldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yılında, dün gün içerisinde düzenlenen törenlerle Ulu Önder anıldı. İnegöl Belediyesi, 10 Kasım akşamı da “Atatürk’ün sevdiği türküler” konseri düzenledi.

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun sahne aldığı konser, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği konsere Belediye Başkanı Alper Taban ve meclis üyeleri de katıldı. Sarı Zeybek canlandırması video gösterimiyle başlayan konserde, Şef Yücel Düzel yönetimindeki İnegöl Belediyesi THM Korosu solo ve koro eserlerle kulakların pasını sildi. Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirildiği konserde, zaman zaman vatandaşlar da türkülere eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<