Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

25 Şubat 2024 Pazar 12:50
Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

Çeltikçi Mahallesi gençlerinin organize ettiği seçim öncesi birlik ve beraberliği vurgulayan sabah namazı buluşması ve kahvaltı programı düzenlendi.

banner380

Programa Çeltikçi Mahallesi muhtarı Rıdvan Uslu, muhtar adayları Selahattin Dumanlar, Taner Atak, cami cemaati ve çok sayıda genç katıldı. Konuyla ilgili gençler adına açıklama yapan Uğur Kasap ve Mehmet Uysal; "Öncelikle tüm İslam aleminin mübarek Berat Gecesini kutlarız. Hem bu gece vesilesi ile hemde yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahallemizdeki birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesi amacı ile muhtar adaylarımızın ve mahalle gençlerimizin katılımı ile sabah namazı buluşması ve ardından kahvaltı ikramında bulunduk. Şunu belirtmek isteriz ki bizler Çeltikçi mahallesi olarak her zaman ve her konuda birlik beraberlik içerisindeyiz. Seçimleri hangi muhtar adayımız kazanırsa kazansın, kazanan her zaman Çeltikçi olacaktır. Muhtar adaylarımıza çıktıkları bu hizmet yarışında başarılar diliyoruz. Bu organizasyonun yapımında emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<