banner359

Canan Tan İnegöl Avm’de Hayranlarıyla Buluşuyor!

18 Ağustos 2016 Perşembe 17:53 2016-08-18 17:56:49
Canan Tan İnegöl Avm’de Hayranlarıyla Buluşuyor!

 İnegöl AVM’de büyük ilgi gören imza günleri devam ediyor.Sinan Yağmur, Kahraman Tazeoğlu gibi ünlü yazarların ardından sevilen yazar Canan Tan İnegöl AVM’de!

Geçtiğimiz ay coşkulu kutlamalarıyla 5. yılında herkesi eğlendiren, güldüren, sevindiren İnegöl AVM, kaldığı yerden etkinliklerine ve kampanyalarına devam ediyor. Eğlence alanları, marka karması, aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir yaşam merkezi olan İnegöl AVM yepyeni markalarıyla baraber yaz aylarını dolu dolu geçiriyor!

25 Temmuz’da başlayan 25 Ağustos’a kadar devam edecek olan kitap fuarında bir çok ünlü yazar hayranlarıyla buluştu. Kitap fuarına ev sahipliği yapan İnegöl AVM bu kez de sevilen yazar Canan TAN’I hayranlarıyla buluşturuyor. Canan Tan yepyeni kitabı izleri Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet öncesi döneme uzanan, gerçek yaşamdan alınmış kırık bir aşkın ve ömür boyu süren öykünün anlatıldığı “Hasret” kitabıyla hayranlarıyla buluşup imza dağıtacak.


Sinan Yağmur, Asena Gülsüm Güneş, Temirağa Demir ve sevilen şair/yazar Kahraman Tazeoğlu söyleşi ve imza günlerinin ardından imza günü etkinliklerini ünlü ve sevilen yazar Canan Tan devamediyor!

Bol keyifli bol kitaplı bir haftasonu sizleri bekliyor. Siz de Canan Tan ile tanışmak imza alıp fotoğraf çektirmek istiyorsanız Cumartesi günü saat 17.00’da İnegöl AVM’de olun! Canan Tan sizler için İnegöl AVM’de!

Son Güncelleme: 18.08.2016 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<