Depremzede çocukların yüzünü güldürdüler

06 Şubat 2024 Salı 16:01
Depremzede çocukların yüzünü güldürdüler

İnegöl Bakkallar Odası yönetimi deprem bölgesine giderek çocukların yüzünü güldürdüler.
"Bakkal Amca" projesi kapsamında toplanan çikolata paketlerini kamyona yükleyen Bakkallar Odası yönetimi deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktılar. 6 Şubatta yaşanan depremin hemen ardından da bölgeye giderek çocukların yüzünü güldüren yönetim, depremin 1. yılında da çocukları unutmadılar. Bölgeye ulaşan yönetim, çocuklarla ilgilenerek çikolata paketlerini dağıttılar.
İnegöl Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, "6 Şubat depreminin ardından çocuklarımızı sevindirmek için Bakkallar Odası olarak 'Bakkal Amca' sloganıyla bölgeye binlerce hediye kutusu götürüp, dağıttık. Bugün de depremin 1. yıl dönümünde bölgede dağıtımlarımıza devam ediyoruz. Projemize destek veren esnaflarımıza, hayırseverlerimize teşekkür ederim. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın" dedi.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<