banner359

Erzurum'un Kurtuluşu İnegöl'de Kutlandı

13 Mart 2019 Çarşamba 10:02
Erzurum'un Kurtuluşu İnegöl'de Kutlandı

İnegöl'de Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı.

Sani Konukoğlu Cami önünde düzenlenen etkinlikte bir açıklama yapan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak, “İnegöllü hemşerilerimize tattırmak için bugün bu dernek çadırımızı açtık. Sağ olsunlar başkanımız bizleri onurlandırdı. Meclis üyelerimiz yönetici arkadaşlarımız sağ olsunlar. Bugün böyle bir etkinlik yapalım dedik, kadayıf dolması dağıtıyoruz. Nasipse bundan sonraki programımızda şehitliğimizi ziyaret edeceğiz dualar okuyacağız akşama da dernek lokalimizde Kuran okunacak hem de değişik etkinlikler yapacağız” dedi.

Etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür eden AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Çok değerli Erzurumlular dernek Başkanımızı kıymetli yöneticilerimizi, AK Partili yöneticilerimizi, kadın kolları gençlik kolları tüm değerli arkadaşlarımızı selamlıyorum. Bugün Erzurumlular derneğimizin yapmış olduğu dernek katkı ve destek vermek adına buradayız. Erzurum’un kuruluş yıl dönünü vesilesiyle çok güzel etkinliğe farkındalığa imza attılar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Her zaman cömert olan bu insanlar hem yüreğini hem de maddi manevi tüm kazanlarını milletimizle paylaşıyor. O gün o şehrin kurtulmasında vesile olan tüm insanları hayırla yaad etmek ve onlar adına burada ikramlar bulunmak adına güzel bir etkinlik gerçekleştiriyorlar. Geçmişte bu vatan uğruna şehit olan tüm şehitlerimizi bende bir kez daha hayırla yaad ediyorum. Allah kendilerine rahmet eylesin. Bu farkındalıklarından dolayı Ali Toprak olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<