Feci kazada hayatını kaybetti!

15 Nisan 2023 Cumartesi 01:49 2023-04-15 02:12:04
Feci kazada hayatını kaybetti!

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada 2 motosiklet çarpıştı; 1 sürücü hayatını kaybetti.
Kaza saat 00.30 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde meydana geldi. İnegöl'den Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü Serhat Erol(18) yönetimindeki 16 AAY 795 plakalı motosiklet, aynı yöne seyreden henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen motosiklet ile çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle 16 AAY 795 plakalı motosiklet yaklaşık 30 metre sürüklenerek durdu. Kaza sonucu motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Diğer sürücü ise kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı genç, olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genç sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
YAKINLARI TAŞKINLIK ÇIKARDI
Gencin öldüğünü duyarak hastaneye gelen yakınları taşkınlık çıkardı. Polis ekipleri müdahale ederek taşkınlığı sonlandırdılar.
Motosiklet sürücüsü ise gözaltına alındı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

banner380

Son Güncelleme: 15.04.2023 02:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<