banner359

İnegöl Adliyesi'nde gergin anlar!

10 Şubat 2022 Perşembe 17:05
İnegöl Adliyesi'nde gergin anlar!

İnegöl Adliyesi’nde avukat ile adliye personelleri arasında tartışma çıktı tartışmanın büyümesi üzerine olaya emniyet personeli dahil oldu.
İcra işlemleri için İnegöl Adliyesine gelen Avukat Tahsin K. İddiasına göre İcra Müdürlüğü personelleri ile tartıştışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine İcra Müdürü Avukatı polis zoru ile çıkartmak isteyince olaylar büyüdü.
O anlar ise saniye saniye amatör kamera tarafından kaydedildi.
Avukat Tahsin K ise sosyal medya hesabından video ve tutanakları paylaşarak suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.
İşte o açıklama;
BUGÜN BURSA/İNEGÖL ADLİYESİNDE İCRA MÜDÜR VE İCRA MÜDÜR YARDIMCILARI TARAFINDAN ŞAHSIMA FİZİKİ SALDIRI TEŞEBBÜSÜNDE BULUNULMUŞ VE HAKARETLERDE BULUNMUŞLARDIR.BUNUNLA DA YETİNMEYEREK AVUKAT KİMLİĞİM GÖZARDI EDİLEREK ADLİYE İÇERİSİNDE İCRA MÜDÜR VE YARDIMCILARI POLİSE ‘’ ÇIKAR LAN ŞUNU DIŞARI’’ ŞEKLİNDE EMİR VERMEK SURETİYLE FİZİKSEL MÜDAHALEDE BULUNULARAK VE ZOR KULLANILARAK ADLİYE DIŞINA ÇIKARTILMAYA ÇALIŞTIM. ZOR KULLANILARAK HÜRRİYETİMDEN YOKSUN BIRAKILDIM. VİDEO KAYITLARININ BİR KISMI ELİMİZDE MEVCUT VE TÜM KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIM. HUKUK DEVLETİ SINIRLARI İÇERİSİNDE VE HATTA ADLİYE İÇERİSİNDE İCRA MÜDÜR - YARDIMCILARININ VE POLİSİN ŞAHSIMA UYGULADIKLARI ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ. DEVLET YETKİSİNİN BU DENLİ KİŞİSEL ÇIKARLAR İÇİN KULLANILMASI VE ADETA GAYRİ RESMİ ÖRGÜTLENMEYE YÖNELİK BU MÜTEŞEBBİSLERE İZİN VERİLMEMELİDİR!! İLGİLİ TÜM İCRA MÜDÜR-YARDIMCILARI VE POLİS HAKKINDA TÜM HUKUKİ VE CEZAİ HAKLARIMI DA SAVUNACAĞIM!!!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<