İnegöl AVM Çekiliş Talihlileri Ödüllerini Teslim Aldı

23 Ekim 2016 Pazar 22:46 2016-10-23 22:54:59
İnegöl AVM Çekiliş Talihlileri Ödüllerini Teslim Aldı

 
8 Ekim Cumartesi günü yapılan çekilişte 1 Mercedes CLA 200, 5 LCD TV ve 50 bisiklet talihlisi belli oldu. Pazar günü ise hediyeler talihlilere canlı müzik ile başlayan programda İnegöl AVM sahnesinde teslim edildi.  
4 Haziran 2011 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açan ve Kırcalı Yapı Malzemeleri tarafından inşa edilen İnegöl AVM sadece alışveriş merkezi olarak değil yaşam merkezi olarak da ziyaretçilerine hizmet veriyor. Farklı mimarisi, sokakları ve büyük meydanıyla ziyaretçilerin keyifli vakit geçirip uzun uzun alışveriş yapması için bütün olanakları ziyaretçilerine sunuyor. Yaşam merkezi konumunda olan İnegöl AVM, 7’den 70’e eğlence alanları, hizmet noktaları zengin marka karmasıyla 5 yıldır en iyi ve avantajlı hizmeti sağlıyor!Coşkulu 5. yıl kutlamalarına yaz boyu devam eden İnegöl AVM yepyeni markalarla da 5. yılda ziyaretçilerine sürprizler yaptı.

Her yeni yaşında sürprizlerle ziyaretçilerini memnun eden İnegöl AVM, 5. yılında da Mercedes CLA 200, 5 LCD TV ve 50 Bisiklet kazandırdı! Her zaman ziyaretçi memnuniyetine önem veren İnegöl Avm bununla da yetinmedi en çok alışveriş yapan ilk 500 kişiye de tam 500 sürpriz hediye veriyor! 4 Haziran İnegöl AVM kuruluş yıl dönümünde başlayan 23 Ekim Pazar 15.00’da düzenlenen teslim töreni ile birlikte talihliler hediyelerine kavuştu. Güne özel düzenlenen programın öncesinde teslim töreni için gelen ziyaretçilere canlı müzik de yapıldı.
Beko mağazanından yaptığı alışveriş ile kampanyaya katılan Civan Örnek geçtiğimiz hafta yapılan çekilişte 1 Mercedes CLA 200 talihlisi olmuştu. Seher Durak, Soner İzci, Ahmet Selvioğlu, Murat Taşdemir, Yusuf Ersoy isimli ziyaretçiler ise 1 adet LCD TV kazandılar. Tüm talihlier İnegöl AVM sahnesinde hediyelerini teslim aldı. Mercedes CLA kazandıran Beko Mağazası da unutulmadı! Alışveriş Merkezi’nin uğurlu Mağazası olarak ilan edilen mağazaya da İnegöl AVM Yönetimi küçük bir hediye ile onurlandırdı.


banner380

Son Güncelleme: 23.10.2016 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<