banner359

İnegöl AVM’de 23 nisan kutlamaları erken başlıyor!

14 Nisan 2016 Perşembe 16:59 2016-04-14 18:45:42
İnegöl AVM’de 23 nisan kutlamaları erken başlıyor!

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Minik Ayaklar Anaokulu İnegöl AVM’de atık metaryellerden oluşan bir defileye hazırlanıyor. 16 Nisan Cumartesi 19.00’da gerçekleşecek olan defileyi kaçırmayın.

 
İnegöl AVM özel günlerde şehrin eğlence merkezi olmaya devam ediyor. Alışveriş merkezi ve aynı zamanda yaşam merkezi konumunda olan, her özel günü doyasıya eğlenceye dönüştüren farklı mimarisi ve konsepti ile ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatmayı ilke edinen İnegöl AVM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da keyifli dakikalara ev sahipliği yapacak.

16 Nisan Cumartesi saat 19.00’da Minik ayaklar Anaokulunun defilesi İnegöl AVM meydanında sizlerle olacak. Tamamen atık malzemelerden oluşan defilede minikler podyumda boy gösterecek. 23 Nisanı doyasıya yaşamak isteyen minik ziyaretçilerle İnegöl AVM renkli anlara şahit olacak.

Her özel günü doyasıya eğlenceyle zenginleştiren İnegöl AVM bu hafta sonu yine dopdolu olacak.


Son Güncelleme: 14.04.2016 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<