banner359

İnegöl AVM’den 100 TL’lik alışverişe 10 TL’lik hediye çeki!

28 Ocak 2017 Cumartesi 13:05 2017-01-28 13:06:50
İnegöl AVM’den 100 TL’lik alışverişe 10 TL’lik hediye çeki!

 İnegöl AVM, alışverişi keyfe dönüştürdüğü kampanyalara devam ediyor. İnegöl AVM’den 100 TL’lik alışveriş yapanlara hem fastfoodda hem eğlence alanlarında hem de  cafelerde kullanabilecekleri 10 TL’lik hediye çeki veriyor. Ziyaretçileri için birbirinden güzel hediyeler hazırlayan İnegöl AVM, her kampanyasında  avantajlı alışverişler sunuyor.

Açıldığı günden bu yana alışveriş , eğlence, sosyal alanlarıyla İnegöl’ün yaşam merkezi konumunda olan  İnegöl AVM ziyaretçilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Farklı mimarisi, sokakları ve büyük meydanıyla ziyaretçilerin keyifli vakit geçirdiği , zyaretçilerine her fırsatta ayrıcalıklar sunduğu İnegöl AVM alışveriş yapan ziyaretçilerini hem eğlendiriyor hem kazandırıyor!

Her dönem ziyaretçileri için birbirinden farklı ve özel sürprizler hazırlayan İnegöl AVM, bu kez de ziyaretçilerine hediye çeki armağan ediyor.   İnegöl AVM’ye gelerek aynı gün içerisinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler cafelerde, eğlence merkezlerinde ve fastfoodda kullanabilecekleri 10 TL değerinde keyifle harcayabilecekleri hediye çeki kazanıyor. 
Stoklarla sınırlı olan kampanya için siz de alışverşinizi yapın İnegöl AVM’nin sunmuş olduğu fırsatları kaçırmayın.

Son Güncelleme: 28.01.2017 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<