banner359

İnegöl AVM'den evlere şenlik kampanya!

20 Mart 2017 Pazartesi 18:11 2017-03-20 21:00:45
İnegöl AVM'den evlere şenlik kampanya!

 18 Mart - 01 Mayıs 2017 tarihleri arasında İnegöl AVM´den 75 TL ve üzeri alışveriş yapan üç şanslı kişi, düzenlenecek çekilişle; buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, blender seti, çamaşır makinesi, ütü ve televizyondan oluşan çeyiz seti kazanacak.

Geniş ürün yelpazesi, ferah meydanı ve eğlenceli aktiviteleriyle 7´den 70´e her kesimin uğrak noktası İnegöl AVM, düzenlediği yeni bir kampanya ile üç şanslı talihliye çeyiz seti hediye ediyor. 18 Mart - 01 Mayıs 2017 tarihleri arasında, aynı gün toplamda ya da tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes; buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, blender seti, çamaşır makinesi, ütü ve televizyondan oluşan İnegöl AVM Çeyiz Seti Kampanyası´na katılım hakkı kazanıyor. 6 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak çekilişle belirlenecek üç talihli, 11 Mayıs 2017 günü Bursa ili Hürriyet Gazetesi´nde duyurulacak.

En geniş meydanlı alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM; ferah, mutluluk veren mimarisi ve renkli etkinlikleri ile alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyor. Farklı yemek alanları, sineması ve her yaşa hitap eden sosyal aktiviteleriyle İnegöl AVM, ziyaretçilerini sadece birbirinden değerli markalarla buluşturmakla kalmıyor onlara tüm günlerini keyifle geçirecekleri özel bir alan sunuyor.

Minik ziyaretçilerini de unutmayan İnegöl AVM düzenlediği; kukla ve geri dönüşüm atölyesi, defter süsleme gibi etkinliklerle çocukların gününe neşe katıyor. Kadınlar için de birbirinden özel programlar düzenleyen İnegöl AVM, çiçek dikim atölyesi, canlı müzik dinletisi ve her aya özel tematik gösterilerle ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Türkiye´nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties´in (Fiba CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ve düzenlediği yeni kampanya hakkında ayrıntılı bilgiye www., Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise www. adresinden ulaşılabiliyor.

Son Güncelleme: 20.03.2017 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<