İnegöl'de feci kaza! Hastaneden acı haber geldi

01 Haziran 2023 Perşembe 07:56 2023-06-01 10:27:12
İnegöl'de feci kaza! Hastaneden acı haber geldi

İnegöl de Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularını taşıyan servis minibüsü, hafriyat kamyonuna çarptı. Kazada antrenör Abdülcelil Er Bayram(44) hayatını kaybederken servis minibüsü sürücüsü ile 14 sporcu ve 1 antrenör yaralandı. 
Kaza, saat 06.00 sıralarında Bursa-Eskişehir karayolu Kalburt mevkiinde meydana geldi. Aksaray’dan, Balıkesir’de 2 Haziran Cuma günü yapılacak Spor Toto minikler Judo Şampiyonası’na mücadele edecek sporcuları taşıyan Halil İbrahim Akkurt(40) idaresindeki 68 EZ 644 plakalı minibüs aynı istikamette seyreden Selahattin Cerrah(50) idaresindeki 16 KJA 99 hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada minibüste sıkışan sürücü ile 14 sporcu ve 2 antrenör yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu servis minibüsünden çıkartılan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. 
Tedavi altına alınan yaralılardan antrenör burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Abdülcelil Er Bayram(44) hayatını kaybetti. Tedavisi süren yaralıların sağlık durunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde incelemede bulunan ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

banner380

Son Güncelleme: 01.06.2023 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<