İnegöl'de özel bireyler için iftar

15 Mart 2024 Cuma 23:15 2024-03-16 17:11:30
İnegöl'de özel bireyler için iftar

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftara Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Jandarma Komutanı Üsteğmen İsmail Tepe, Dernek Başkanı Halil Peynirci, özel çocuklar ve aileleri katıldı.
İftarın ardından konuşan İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Peynirci, her Ramazan ayında geleneksel hale getirdikleri iftar programının bir yenisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Özel çocuklarımız çok mutlu oldular. Katılan herkese teşekkür ederim" dedi.
Kaymakam Eren Arslan ise, "Ramazanın güzelliklerini yaşıyoruz. Allah inşaallah bizi sağlıklı ve mutlu şekilde Ramazan bayramına da eriştirsin. Sizlerle olmaktan mutluluk duydum." dedi.

banner380

Son Güncelleme: 16.03.2024 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<