İnegöl'de son yolculuğuna uğurlandı!

28 Mayıs 2024 Salı 17:45 2024-05-28 18:03:22
İnegöl'de son yolculuğuna uğurlandı!

Burdur'da geçirdiği kaza sonucu sözlüsü ve kayınçosuyla birlikte hayatını kaybeden İnegöllü infaz koruma memuru Metehan Aydın, İnegöl'de toprağa verildi.
Metehan Aydın ile Esra Kartal’ın yapılacak nişan töreni için alışverişten döndüğü sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.
Kaza dün saat 19.00 da Burdur'da meydana geldi.
Burdur'dan Suludere köyüne giden İnegöllü sürücü Metehan Aydın yönetimindeki 32 E 2805 plakalı otomobil, Kuş Gözlem Evi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atarak karşı yöne geçen otomobil, Ali Çelik (39) yönetimindeki kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araç devrildi. Kaza sonucu İnegöllü otomobil sürücüsü Metehan Aydın ile araçta bulunan sözlüsü Esra Kartal ve kardeşi Mert Kartal olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonetin sürücüsü Ali Çelik ile araçta yolcu olarak bulunan Adem İpek (28) ise yaralandı. 
İNEGÖL'DE DEFNEDİLDİ
Kazada hayatını kaybeden sürücü Metehan Aydın'ın cenazesi İnegöl'e gönderildi. Gencin cenazesi İnegöl Yeni Mahalle camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent mezarlığında toprağa verildi.

banner380

Son Güncelleme: 28.05.2024 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<