İnegöl'de yakalanarak cezaevine gönderildi

06 Ocak 2024 Cumartesi 10:32 2024-01-06 11:24:38
İnegöl'de yakalanarak cezaevine gönderildi

Son olarak İnegöl girişinde görülen ve cinayet olduğu düşünülen Yusuf Kavuk olayı ile alakalı yakalanan Derya Altun tutuklandı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği eş zamanlı operasyonla Yusuf Kavuk'un sevgilisi Derya Altun, Derya Altun'un annesi ve kız kardeşi, Derya Altun'un Yusuf Kavuk ile Makedonya'da tanıştırdığı Harun Ateş ve Harun Ateş'in sevgilisi olduğu söylenen kız arkadaşı gözaltına alındı.
Gözaltındaki sorguları sürerken içeriden gelen bilgileri aktaran Müge Anlı, Derya Altun ve Harun Ateş'in sevgili olduklarını kabul ettiklerini söyledi.
7 Aralık'ta kahvaltıya gittikleri bir mekanda yan yana görüntülenen Harun Ateş ve Derya Altun'un birlikte olmaları kafaları karıştırdı.
TUTUKLANDI
Gözlatına alınanlar arasındaki Derya Altun, İnegöl de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Yenişehir cezaevine gönderildi. Harun Ateş'in ise sorgulaması sürerken Yusuf Kavuk'un cenazesinin Bozüyük çevresinde arandığı öğrenildi.

banner380

Son Güncelleme: 06.01.2024 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<