banner359

İnegöl'de yürek burkan görüntü

24 Mayıs 2018 Perşembe 17:01
İnegöl'de yürek burkan görüntü

Kemalpaşa Mahallesinde meydana gelen olayda uyuşturucu komasına giren genç, bu halde bulundu. Genci o halde görenler, meraklı gözlerle izlediler.

Kemalpaşa Mahallesinde meydana gelen olayda uyuşturucu komasına giren genç, bu halde bulundu. Genci o halde görenler, meraklı gözlerle izlediler. 11 ayın sultanı, şeytanların bağlandığı Ramazan ayında İnegöl’de yaşanan olay, görenleri hayrete düşürdü. Edinilen bilgilere göre; Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi üniversite kafeleri mevkiinde yol kenarında uyuşturucu komasına giren henüz ismi belirlenemeyen genç, yere düşerek kontrol dışı hareketler yapmaya başladı. O sırada yoldan geçen vatandaşlar uyuşturucu komasına giren gence yardım etmeye çalıştılar. Genç bir süre sonra ayağa kalkıp, istemsiz hareketler yaparak olay yerinden uzaklaştı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<