İnegöl’de korkutan kaza 5 yaralı

14 Ekim 2020 Çarşamba 19:33
İnegöl’de korkutan kaza 5 yaralı

Kemalpaşa Mahallesinde meydana gelen kazada iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda 5 kişi yaralandı.

banner380

Edinilen bilgilere göre5 kişinin yaralandığı kaza, akşam 18.00’da Kemalpaşa Mahallesinde meydana geldi. Yakut Sokak üzerinde seyir halinde olan sürücü Fehmi Çelik(36) idaresindeki 16 AJR 889 plakalı otomobil ile Mutlu Sokaktan Yakut Sokağa çıkmak isteyen Furkan Can Akkaya(21) idaresindeki 16 KNU 74 plakalı otomobil sokak üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Furkan Can Akkaya yönetimindeki otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarparak durdu. Savrulan otomobilin içinde bulunan sürücü Furkan Can Akkaya, yolcu konumunda bulunan Kenan Özcan(44) ve Mahfile Özcan(82) yaralandı. Çarpışma sonrası direksiyon hâkimiyetini kaybeden diğer sürücü Fehmi Çelik yönetimindeki otomobil ise önce kaldırıma çarpıp ardından da tabelaları yıkarak 15 metre ileride anca durabildi. Bu otomobilde ise sürücü Fehmi Çelik ile yolcu konumunda bulunan oğlu Umut Ege Çelik(4) yaralandı.
Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralıları İnegöl Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. 
Kazayı duyarak olay yerine gelen 4 yaşındaki Umut Ege’nin annesi kaza alanını görünce bir anlık şok geçirerek bayıldı. 
Kaza sonrası iki araçta da maddi hasar oluşurken araçlar çekici yardımıyla otoparka çekildi.
Kaza ile alakalı tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<