İnegölspor'a destek sürüyor

13 Kasım 2019 Çarşamba 17:16
İnegölspor'a destek sürüyor

Hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız BAK Spor maçı öncesinde İnegöl Çorum Dernekler Platformu (İÇDER) ile Oylat Doğa Koruma Derneği (OYDER) yönetimleri 600 bilet alarak İnegölspor’a destek verdiler.

İnegölspor sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

İÇDER'DEN KULÜBÜMÜZE DESTEK

banner380

“İnegöl Çorum Dernekler Platformu (İÇDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yurttutan ile yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız BAK Spor maçı için 500 bilet alarak, kulübümüze maddi destek verdi. Yönetim kurulu olarak, kendilerine teşekkür ederiz.”

OYDER’DEN KULÜBÜMÜZE DESTEK

“Oylat Doğa Koruma Derneği (OYDER)Başkanı Sabri Şen ile yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız BAK Spor maçı için 100 bilet alarak, kulübümüze maddi destek verdi. Yönetim kurulu olarak, kendilerine teşekkür ederiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<