Kanlar içinde bulundu!

10 Ekim 2020 Cumartesi 20:16 2020-10-10 20:22:26
Kanlar içinde bulundu!

Özlüce ile Kocakonak mahalleleri arasındaki ormanlık alanda meydana gelen olayda saatlerdir kayıp olan çoban kanlar içinde bulundu.
Olay Özlüce ile Kocakonak mahalleleri arasındaki ormanlık alanda meydana geldi. Kaan E.(27), çiftlikteki küçükbaş hayvanları otlatmak için ormanlık alana götürdü. Öğle saatlerinde Küçükbaş hayvan sürüsü, çiftliğe döndü. Çiftlikteki ailesi, sürünün başında Kaan'ın olmadığını fark ettiler. 
Ormanlık alanda arama yapan ailesi, bir türlü genci bulamadılar.
Endişelenen aile, durumu Jandarma komutanlığı ekiplerine haber verdiler. Jandarma ekipleri, AFAD ekiplerine de haber verdiler.
Olay yerine gelen ekipler ormanlık alanda geniş çaplı arama yaptılar. Aramalar sırasında ayı sesi duyan ekipler, ilerdiklerinde yerde kanlar içinde yatan genci fark ettiler.
Kanlar içinde kalan genç, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri, olayın ayı saldırısı mı yoksa silahlı saldırı mı olup olmadığını araştırmaya başladılar.

banner380

Son Güncelleme: 10.10.2020 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<