banner359

Namaza gelen kedi

17 Kasım 2019 Pazar 11:26 2019-11-17 12:05:17
Namaza gelen kedi

İnegöl'de kılınan namaz sırasında bir kedi dışarıda sarılı olan hasırın üzerine gelerek yattı. Tam namaz kılınacağı sırada yaşanan olayda vatandaş kedinin rahatını bozmadan bir başka yere geçerek namazı kıldı. O anlar ise bir kişi tarafından görüntülendi.

İnegöl’de bulunan Boşnak Cami avlusunda ilginç bir o kadarda güzel bir olay yaşandı. Vatandaşlar dışarıda sarılı olan hasırlar üzerinde namaz kılacağı sırada bir kedi gelip vatandaşın namaz kılacağı hasırın tam ortasına yayıldı. Bu sırada ne yapacağını şaşıran vatandaş diğer cemaatin uyarısıyla bir adım geri giderek direk safta duranla birlikte namazını kıldı. Kedi ise namaz bitene kadar hiç yerinden kalmayarak öylece yattı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla böyle kayıt altına alındı.

Son Güncelleme: 17.11.2019 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<