Okulda rahatsızlanan 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı

11 Kasım 2022 Cuma 13:26 2022-11-11 14:40:52
Okulda rahatsızlanan 13 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Altıeylül Ortaokulunda meydana gelen olayda evlerinden getirdikleri gıda ürünlerinden zehirlenen 13 öğrenci hastanede tedavi altına alındı.
Olay İnegöl’ün Kemalpaşa Mahallesinde eğitim öğretime devam eden Altıeylül Ortaokulunda meydana geldi. 6/A Sınıfı öğrencileri etkinlik için okula annelerinin yaptıkları gıda ürünlerini getirdiler. Sınıf içinde yapılan etkinlikte öğrenciler, evde yapılan kurabiye ve tatlıları birbirlerine ikram ettiler. İddiaya göre öğrenciler yedikleri gıda ürünleri nedeniyle 1 saat sonra fenalık geçirmeye başladılar. Mide bulantısı ve karın ağrısı rahatsızlığı yaşayan çocukları gören öğretmenler 112’ye haber verdiler. Okula çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı sevk edildi. Fenalık geçiren 13 öğrenci, Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yedikleri gıdadan zehirlendikleri öğrenilen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

banner380

Son Güncelleme: 11.11.2022 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<