Saadet İnegöl Kampta

15 Şubat 2022 Salı 16:09 2022-02-15 16:14:18
Saadet İnegöl Kampta

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, iki günlük kamp gerçekleştirerek 2022 yılı planlama toplantısını gerçekleştirdi.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu Kütahya'da kampa girerek 2022 yılı planlama toplantısını gerçekleştirdi. 2021 yılına dair değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda, birim başkanları sunumlarını gerçekleştirerek yeni yıla dair planlamalarını yaptı.

banner380

Gerçekleştirilen planlama toplantısını değerlendiren İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, "Birim başkanlarımızla birlikte geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri değerlendirdik. Daha sonra ise 2022 yılına dair planlamalarımızı yaptık. Yeni yılda, bir taraftan siyasi duruşumuz ve ilkelerimiz doğrultusunda teşkilat çalışmalarımıza devam ederken bir taraftan da İnegölümüz adına faydalı faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Emeğimizi milletimizin menfaatleri doğrultusunda harcayacağız. İlçemizde yaşanan sorunları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da tek tek tespit ederek geliştirdiğimiz çözüm önerileriyle birlikte kamuoyuyla paylaşacağız. Bizler Saadet Partisi Teşkilatları olarak 'Önce Ahlak ve Maneviyat' düsturuyla hakka, hakikate ve değerlerimize en uygun şekilde projeler üreteceğiz. 2022 yılında özellikle eğitim faaliyetlerimize hız vereceğiz. Hem bireysel anlamda hem de teşkilat eğitimlerimiz anlamında donanımımızı artıracağız. Eğitimi, toplumları geliştiren ve güçlendiren büyük bir süreç olarak nitelendiriyoruz. Bu yüzden de çok değerli buluyoruz. İnegöllü hemşerilerimize de her zaman olduğu gibi 2022 yılında da kapılarımız açık. Saadet Partisi kadrolarına istedikleri her mecradan ulaşabilir, ilçemiz ile hemşerilerimiz adına sorun, şikayet ve taleplerini bizlere bildirebilirler. Bize gelen şikayet ve talepler üzerinde yoğunlaşarak, şehrimizin menfaatleri doğrultusunda samimiyetle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm vatandaşlarımıza huzurlu, bereketli ve sağlıklı günler dilerim. Allah C.C. 2022 yılı planlama toplantımımızı hayırlara vesile kılsın."

Son Güncelleme: 15.02.2022 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<