banner359

Şaban Yıldırım mağlubiyeti değerlendirdi

20 Aralık 2021 Pazartesi 16:00
Şaban Yıldırım mağlubiyeti değerlendirdi

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, deplasmanda 3-1 mağlup olduğumuz Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları söyledi:
“Kazanmak istediğimiz bir maçtı. İkinci yarı adına bizim için çok değerli bir galibiyet olacaktı. Ama oyun olarak beklediğimizin biraz altında kaldığımızı söyleyebiliriz. İkinci yarı öncesi son maçımızı oynayacağız. O maçı inşallah galibiyetle bitiririz. Ondan sonra ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdüreceğiz.  Kulüp adına yapılması gereken şeyler neyse onlarla ilgili beyin fırtınalarımız sürüyor. Hem yöneticilerimiz hem de teknik ekiple aramızda bu konuyla ilgili görüşler devam ediyor. Her oynanan maç her antrenman geleceğin planlanması adına bize bir takım veriler veriyor. Onları değerlendiriyoruz. O konularla ilgili istişare ediyoruz. Tabi kulübünde kendi imkanları var. O imkanlar çerçevesinde de gelecek adına bir takım planlar yapıyoruz. İnşallah iyi olacak diye düşünüyoruz. Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mağlubiyet tabiî ki üzüyor ama orada kalamayız. Oradan derslerimizi çıkartıp,  yolumuza devam etmemiz lazım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<