banner359

Suyolu Camii Bahçesi Genişliyor

30 Ekim 2020 Cuma 16:49
Suyolu Camii Bahçesi Genişliyor

İnegöl Belediyesi, Suyolu Camisinin bahçesinde kalan eski yapının yıkılmasının ardından zemin iyileştirme ve parke taş çalışmalarına başladı. Bölgede 2 çıkmaz sokakta da parke taş kaplama çalışmaları sürüyor.

Hizmet seferberliğini şehrin dört bir yanında sürdüren İnegöl Belediyesi, Hamidiye Mahallesinde 3 ayrı noktada parke taş çalışmaları gerçekleştiriyor. Suyolu caddesi üzerinde bulunan Suyolu Camisinin yanındaki evin yıkılarak bahçeye dahil edilmesi çalışmaları kapsamında zemin iyileştirme yapılıp parke taş kaplanırken, aynı zamanda Fethiye sokakta bulunan 2 çıkmaz sokakta da yapılaşmanın tamamlanmasıyla birlikte parke taş uygulamasına başlandı.

CAMİ BAHÇESİ KISA SÜREDE KULLANIMA HAZIR HALE GELECEK

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, bugün beraberindeki heyetle birlikte Suyolu Camisinin bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Dülger, inceleme sırasında bir açıklama da yaparak şöyle konuştu: “Bugün Suyolu Camimizdeyiz. Muhtarımızla, cami dernek yöneticilerimizle, ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve cemaatimizle çalışmaları yerinde inceliyoruz. Parke taş kaplamasıyla ilgili yakın zamanda burada çalışmalarımıza başladık. Bulunduğumuz alanda yaptığımız işin içerisinde eski yapıların yıkılmasıyla birlikte malzeme serimi, zemin değişimi ve parke taş uygulaması yapılıyor. İnşallah yakın zamanda mahalle halkımızın kullanımına sunmuş olacağız. Yine Fethiye Sokak 1. Ve 2. Çıkmaz sokaklarda da parke taş uygulamalarımız sürüyor bu bölgede. Yapılan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<