Tretuvar çalışmaları sürüyor

23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:30
Tretuvar çalışmaları sürüyor

İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinde hizmet atağını sürdürüyor. Şehit Er İlhan Aldı ve Şehit Er Sadri Akçan sokaklarında bulunan koruluk alanlarında tretuvar çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi Şehit Er İlhan Aldı ve Şehit Er Sadri Akçan sokaklarında mevcut bulunan 5 koruluk alanda tretuvar ve panel çit uygulamasını sürdürüyor.

banner380

“ŞEHRİN HER YERİNDE VARIZ”
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği uygulama hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı Kansu, alanda yapılan inceleme sonrası uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Kansu, projelerin bir bir hayata geçirildiğini ifade ederek; “İnegöl Belediyesi olarak şehrimizin dört bir tarafında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Mahalle otoparkları, çocuk oyun alanları, ana arterlerde çiçeklerini dikilmesi, kavşak düzenlemeleri, şehrimizi rahatlatacak ve günümüz koşullarında halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek dinlenme mekanları ve yeşil alan üretme çabamız kentin her alanında artarak devam ediyor” şeklinde konuştu.

PROJENİN İÇERİĞİ 
Bugünde Süleymaniye Mahallesi Şehit Er İlhan Aldı ve Şehit Er Sadri Akçan sokaklarında mevcut bulunan 5 koruluk alandaki tretuvar ve panel çit uygulama çalışmalarını yerinde incelemek üzere burada olduklarını belirten Kansu, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Kansu, “Uygulama; 7100 metrekarelik yeşil alanda 178 adet ağacın bulunduğu 5 farklı mevcut koruluk alan etrafına yapılmaktadır. Söz konusu hazırlanan tretuvar düzenleme projesinde 1100 metrekarelik sert zemin yürüyüş(tretuvar) alanı bulunmaktadır. Zamanla deforme olan ve çeşitli sebeplerden dolayı tahrip edilen çitler yenilenerek bu 5 alanda toplamda 815 m uzunluğunda alanı çevreleyen panel çit uygulaması yapılacaktır. Tretuvar uygulaması için kırmızı renkte dikdörtgen parke taş uygulamasına yer verilmektedir. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 135 bin TL’dir” dedi.

Kansu son olarak, “Burada yürütülen çalışmaları en kısa süre içerisinde bitirerek bu alanı vatandaşlarımızın en güzel şekilde kullanmasını sağlayacağız. İnegöl’ü güzelleştirme adına çalışmalarımızın dur durak bilmeden devam edeceğini belirtir, bu vesile ile ilçe halkımızın mübarek Ramazan ayının hayırlı olmasını temenni eder, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<