banner359

Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandılar

17 Aralık 2021 Cuma 10:21 2021-12-17 16:54:09
Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandılar

Özel Devrim Kosova Fen Lisesi voleybol takımı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen Voleybol İl Şampiyonası’nda İl 3.sü olarak, ilerleyen tarihlerde başlayacak olan Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Turnuva boyunca rakiplerini ezici üstünlüğü ile geçen Özel Devrim Kosova Okulları voleybol takımı 3.lük maçında Çınar Anadolu Lisesi’ni 3-0'la geçerek kupaya uzandı.
Özel Devrim Kosova Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Refik Şaffak öğrencilerini tebrik ettiğini dile getirirken, ilçeye bir kupa daha kazandırdıkları için gururlu olduklarını söyledi. Türkiye Şampiyonası’nda da Bursa’yı en güzel şekilde temsil edeceklerini ve yine kupa ile dönmek istediklerini aktardı.
Özel Devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Özel Yılmaz ise kurum olarak başarılara, şampiyonluklara alışkanlıklarını hatırlatarak, kurum kültürü olarak kazanan olmaya alıştıklarını ifade etti. Daha önce katıldıkları bir çok spor branşında şampiyonluklar elde ettiklerini söyleyen Yılmaz, sadece LGS’de Türkiye Şampiyonları çıkarmalarının kendilerine yetmediğini, sosyal faaliyet alanlarındaki bu tür başarıları ile akademik başarılarını taçlandırdıklarını aktardı. Son olarak kupayı, ERASMUS projesi nedeniyle Hırvatistan’daki proje ortağı okulda çalışmalara katılan ve bu sebeple kupa seramonisinde aramızda bulunamayan kurucumuz Sayın Devrim Kosova’ya armağan ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Son Güncelleme: 17.12.2021 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<