Yangında can pazarı! 14 kişi zehirlendi

26 Ocak 2024 Cuma 11:58 2024-01-26 12:48:48
Yangında can pazarı! 14 kişi zehirlendi

Orhaniye mahallesinde 4 katlı binanın 3. Katında yangın çıktı. 8'i çocuk 14 kişi dumandan zehirlenerek hastanede tedavi altına alındılar. Bir kadın ise panikle 3. Kattan atlayarak yaralandı. Dumandan etkilenen kedi ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Saat 11.30 sıralarında Orhaniye mahallesi Geyik sokakta bulunan 4 katlı binanın 3. Katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Apartmandakiler zorlukla kendilerini dışarıya attılar. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın 4'ncü katada sıçradı. Ekipler mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Suriye uyruklu kadın Ragal El Abdullah(19) panik yapıp 3'ncü katın balkonundan atlayarak yaralandı. Yangındaki dumandan etkilenen 14 kişi Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Dumandan etkilenen kedi ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Yangın 1 saat süren çalışma sonucu söndürüldü. Yangında 3 ve 4'ncü kat dailerinde hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

banner380

Son Güncelleme: 26.01.2024 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<