banner359

Barış Manço unutulmadı

Ünlü sanatçı Barış Manço ölümünün 16’ncı yılında mezarı başında dualarla anıldı. Türkiye'nin ünlü isimleri usta sanatçıya olan duygularını Twitter adreslerinden dile getirdi.

01 Şubat 2015 Pazar 14:17 2015-02-01 14:18:42
Barış Manço unutulmadı

 Barış Manço’nun ölümünün 16’ncı yılında Kanlıca Mezarlığı’ndaki kabri sevdiklerinin akınına uğradı. Barış Manço’nun mezarına eşi Lale Manço, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço’nun yanı sıra sevdikleri geldi. Manço’nun mezarı başında Kuran’ı Kerim okunarak dualar edildi. Manço’nun sevenlerinin ise zaman zaman gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Lale Manço, “Gerçekten bu sevgiden Barış adına çok mutlu oluyoruz. 16 senedir herhalde çok az insana bu şekilde ilgi ve sevgi gösteriliyor. Çok mutluyuz. İnşallah daha da artar” dedi.

“BİTMEYEN BİR ÖZLEM VAR”

Doğukan Manço acılarının zaman içinde bastırıldığını belirterek, “Acılar bir şekilde zaman içerisinde bastırıldı ama bitmeyen bir özlem var. Dilerim bu bir ömür boyunca diğer nesillere de akar. Bu etkinliklerimiz bu şekilde devam eder. Ve inanıyorum Barış Manço daima yaşayacak” şeklinde konuştu.
Manço’nun diğer oğlu Batıkan Manço ise, “16 yıl geçse bile aslında ölmediğini pekala görebiliyoruz. Buradaki kalabalık bunu gösteriyor. Tabi buradaki en önemli durum Barış Manço’yu gelecek nesillere aktarabilmek. Ve biz bunu Türk toplumu olarak çok güzel bir şekilde yapabiliyoruz” diye konuştu.

SANATÇILAR BARIŞ MANÇO'YU UNUTMADI!

Ünlü sanatçı Barış Manço'yu, ölümünün 16′ncı yıl dönümünde ünlü kişiler unutmadı. Türkiye'nin ünlü isimleri duygularını Twitter adreslerinden dile getirdi. Manço'yu anan çok sayıda kişi usta sanatçıya olan duygularını paylaştı.

İşte o tweetler:

Sebahat Akkiraz:
Sormuştum #BarısManco 'ya neden çocuklarla bu kadar mutlusun diye; Dünya'da daha temizi yokta ondan demişti.

Hakan Şükür:
Sevgili abimiz Barış Manço'yu vefat yıl dönümünde rahmet ve dua ile anıyoruz. Ölüm Allahın Emri

Ece Erken :
Ölümünün 16.yılında büyük usta Barış Manço'yu saygıyla anıyoruz...

Işın Karaca:
Unutamadım, unutamadım n'olur anla beni.. #BarışManço mekanın cennet olsun, #7den77 ye seni asla unutmadık..

Manga:
Saygıyla.. #BarışManço 

Emre Karayel:
#BarısManco ellerinle büyüttüğün 7 den 77 ye unutmadı seni:) nur içinde yat ...

Son Güncelleme: 01.02.2015 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<