Tarsus Belediyesi personeline temel ilk yardım eğitimi verildi

Tarsus Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Başkanlığı İşbirliğinde Belediye Personeline Yönelik 4 Gün Süren Temel İlk Yardım Eğitimi Gerçekleştirdi.

16 Eylül 2019 Pazartesi 10:27
Tarsus Belediyesi personeline temel ilk yardım eğitimi verildi

Tarsus Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Başkanlığı işbirliğinde belediye personeline yönelik 4 gün süren temel ilk yardım eğitimi gerçekleştirdi.

Acil Sağlık Hizmetleri eğitim birimi tarafından Tarsus Belediyesi yerleşkesinde gerçekleştirilen eğitimde temel ilk yardım bilgileri, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı gibi konular, Acil Hizmetler Başkanlığı görevlileri tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitimde, iş ve trafik kazalarında, yaralanmalarda, göğüs ağrıları, hayvan ısırıkları, hasta ile yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gereken bilgiler, uygulamalı şeklinde personele aktarılırken, tıbbi destek gelene kadar alınması gereken çevre güvenliği ve öncelik sırasına göre uygulanması gereken ilk yardım metotları hakkında da bilgiler verildi.

banner380

Eğitmenler, verilen eğitimin sonucunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere ilk yardım sertifikalarını takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<