banner359

Başsavcı ve hakimden Çağlayan’a ziyaret

Orhangazi Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Murat Salman ve hakim eşi Gamze Tümerdem Salman, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.Hakimler ve savcılar kararnamesi ile temmuz ayında Orhangazi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine tayin...

26 Temmuz 2016 Salı 17:34
Başsavcı ve hakimden Çağlayan’a ziyaret
Orhangazi Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Murat Salman ve hakim eşi Gamze Tümerdem Salman, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.
Hakimler ve savcılar kararnamesi ile temmuz ayında Orhangazi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine tayin olan Muhammed Murat Salman ve hakim olan eşi Gamze Tümerdem Salman, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a iade-i ziyarette bulundu. Başsavcı ve eşi, başkandan ilçe halkında bilgi alırken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<