banner359

BİNTED çalışanlarına ilkyardım eğitimi verildi.

Binted Çalişanlarina İlkyardim Eğitimi(zafer Peker/bursa-iha)

01 Aralık 2016 Perşembe 10:11
BİNTED çalışanlarına ilkyardım eğitimi verildi.
Türk Kızılay Derneği Bursa Şubesi İlkyardım Eğitim Merkezi’nde görev yapan eğitmenler tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi BİNTED çalışanlarına Sertifikalı Temel İlkyardım Eğitimi verildi. Eğitimlere katılan personelden başarılı olanlar, ilk yardım sertifikası almaya hak kazandı.
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve 2 gün süren Temel İlkyardım Eğitimi’ne BİNTED çalışanları katıldı. Türk Kızılay Derneği Bursa Şubesi tarafından verilen eğitimlerde belediye personeline, genel ilkyardım bilgileri, temel yaşam desteği, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı, kanamalar, şeker koması, kırık, çıkık, burkulmalar, zehirlenmeler, hasta ve yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı.
Eğitim boyunca pratik bilgilerin yanı sıra cansız mankenler üzerinde uygulamaların da yaptırılması, personelin derse etkin katılımını sağlarken, eğitimin sonunda yazılı ve uygulamalı sınavda başarı gösteren personele Sağlık Bakanlığından onaylı sertifika verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<