banner359

Bu Cami Yardım Bekliyor

Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi’nde yapımına başlanan cami inşaatı maddi imkânsızlıklardan dolayı durma noktasına geldi.Yeşiller Camii Derneği Başkan Vekili Nevzat Arman, eski camiyi 60 yıllık olduğu için yıkıp...

06 Mayıs 2016 Cuma 11:59
Bu Cami Yardım Bekliyor
Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi’nde yapımına başlanan cami inşaatı maddi imkânsızlıklardan dolayı durma noktasına geldi.
Yeşiller Camii Derneği Başkan Vekili Nevzat Arman, eski camiyi 60 yıllık olduğu için yıkıp yeni cami yapmaya başladıklarını söyleyerek, “Gerek mahalle sakinleri, gerek Orhaneli’ndeki diğer vatandaşlarımız büyük destek oldu. Kaba inşaatı hamdolsun tamamladık, fakat şu anda maddi imkanımız olmadığı için çalışmalar durdu. İnce işleri yapma imkanımız kalmadı. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<