banner359

Enerji Müzesi’nde resim sergisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Merinos Enerji Müzesi, kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıf öğrencisi Nilay Salman’ın...

17 Kasım 2016 Perşembe 16:54
Enerji Müzesi’nde resim sergisi
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Merinos Enerji Müzesi, kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıf öğrencisi Nilay Salman’ın 15 eserden oluşan resim sergisi Merinos Enerji Müzesi’nde açıldı. 7. kişisel sergisini açtığını söyleyen Nilay Salman, en çok etkilendiği Barok dönemini anlatan çalışmalarına sergide yer verdiğini belirtti. Sergide kolaj, kendi iç dünyasını anlatan portre, Mardin yöresi ve yansımalar konularında çalışmalarının bulunduğunu ifade eden genç sanatçı, sergiye ev sahipliği yapan Merinos Enerji Müzesi’ne de teşekkür etti. Sergi, 30 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<