banner359

Fotoğraf Sanatçılarından Sunum Gecesi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, KARYEK-Fotoğrafçılık Kursu kursiyerleri, "Hayattan Kareler” isimli sunum gecesi ile fotoğraflarını sergiledi.Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gece ilgi gördü. Kursiyer öğrencilere...

28 Kasım 2015 Cumartesi 15:14
Fotoğraf Sanatçılarından Sunum Gecesi
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, KARYEK-Fotoğrafçılık Kursu kursiyerleri, "Hayattan Kareler” isimli sunum gecesi ile fotoğraflarını sergiledi.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gece ilgi gördü. Kursiyer öğrencilere ait eserler, profesyonel fotoğrafçıları aratmadı. Karacabey Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Yetenek Geliştirme Kursları-KARYEK” fotoğraf sanatı kursiyerlerinin başarılı çalışmaları tüm Karacabeyliler den övgü alırken, kursiyerlerin öğretmenleri fotoğraf sanatçısı Feridun Arslan da bir yıl gibi kısa bir sürede gösterilen üstün performansın her türlü takdirin üzerinde olduğunu dile getirdi.
Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural tarafından kursiyerlere başarı belgeleri ile ödülleri takdim edildi. Vural kültürel ve sosyal faaliyetlerin önemine vurgu yaptığı açıklamasında, “Kurslarımıza katılan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Kültür-Sanat ve spor etkinliklerine belediyemiz her zaman büyük önem vermekte ve asli görev olduğuna da yürekten inanmaktadır. Karacabeyli hemşirelerimiz için bu tarz etkinliklerimizi artırarak sürdürme kararındayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<