Karacabey’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Ve Kosgeb İş Birliği İle Hayata Geçirilen “uygulamalı Girişimcilik Kursu”nu Ziyaret Etti.

04 Ağustos 2015 Salı 18:14
Karacabey’de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye ve KOSGEB iş birliği ile hayata geçirilen “Uygulamalı Girişimcilik Kursu”nu ziyaret etti.
Karacabey Belediyesi ve KOSGEB iş birliği ile açılan kursta Kent Konseyi toplantı salonunda eğitmen Arzu Kırayoğlu tarafından ders veriliyor. Kursiyerler bu program dâhilinde aldıkları eğitimin ardından 30 bin TL’ye kadar hibe ve 70 bin TL’ye kadar da kredi kullanma imkânı bulacak. İlk derse katılıp kursiyerlere hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Özkan, Eğitmen Kırayoğlu’ndan kurslar ve sunulan fırsatlar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<