banner359

Naht Sergisi Göz Kamaştırıyor

Bursalı naht sanatçısı Avni İnci, eserlerini görücüye çıkardı.Naht sanatçısı Avni İnci 6. kişisel sergisini Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Tayyare Kültür Merkezi’nde açtı. Bursa Müftülüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nin...

13 Ekim 2015 Salı 10:11
Naht Sergisi Göz Kamaştırıyor
Bursalı naht sanatçısı Avni İnci, eserlerini görücüye çıkardı.
Naht sanatçısı Avni İnci 6. kişisel sergisini Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Tayyare Kültür Merkezi’nde açtı. Bursa Müftülüğü ve Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla açılan sergide 29 eser yer alıyor. Kıl testere ile eserlerini ilmik ilmik işleyen sanatçının çalışmaları meraklılarını bekliyor. Sabır işçisi olduğunu söyleyen ve 35 yıldır testereyi elinden bırakmayan sanatçı, “Kahve köşeleri yerine boş vakitlerimi bu işlerle değerlendiriyorum. Ahşapla ilgilenmeyi düşünen herkese bu zevkli sanatı tavsiye ediyorum” dedi.
Naht sergisi 12 -17 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<