banner359

Öğretmenler Gününde Birlikteliğin Tadını Çıkardılar

Manchester Dil Okulları İmza Akademi Kariyer Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bünyesindeki öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.Kurulduğu 1997’den beri Bursa’da hizmet veren Manchester Dil Okulları, İmza Akademi Kariyer...

24 Kasım 2015 Salı 17:37
Öğretmenler Gününde Birlikteliğin Tadını Çıkardılar
Manchester Dil Okulları İmza Akademi Kariyer Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bünyesindeki öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.
Kurulduğu 1997’den beri Bursa’da hizmet veren Manchester Dil Okulları, İmza Akademi Kariyer Okulları, Öğretmenler Günü münasebetiyle kurum bünyesinde çalışan öğretmenleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Balibey Han’daki kahvaltıya kurucu Genel Müdür Muhammed Emin Akgül ve öğretmenler katıldı. Her yıl düzenlenen etkinlik geleneksel hale geldi. Anlamlı günde bir araya gelen kurum çalışanları, birlikteliğin tadını çıkardı. Başarılı öğrencilerin yetiştirilmesinde katkısı büyük olan öğretmenlerinin güzel bir Öğretmenler Günü geçirmesi maksadıyla bunu düzenlediklerini belirten Akgül, "Her yıl yapmış olduğumuz etkinliği bu yıl da gerçekleştirdik. Alanında uzman öğretmenlerle kaliteli eğitim veriyoruz. Profesyonel ekiple Bursa’da lideriz. Bu başarıda öğretmenlerimizin payı büyük. Bütün öğretmenlerimiz bizler için mücevherdir. Bu mücevherin ışıltısıyla yarınlara yol çizen tüm öğretmenlerimizin gününü kuutluyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<