banner359

Ok Meydanında İftar Açtılar

Okçuluğa gönül veren sporcular, Bursalı Şüca Ok Meydanı’nda bu kez iftar için buluştu. Okçular, önce iftar yaptı, ardından da ok attı.Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından Bursalı okçuların...

29 Haziran 2016 Çarşamba 17:29
Ok Meydanında İftar Açtılar
Okçuluğa gönül veren sporcular, Bursalı Şüca Ok Meydanı’nda bu kez iftar için buluştu. Okçular, önce iftar yaptı, ardından da ok attı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından Bursalı okçuların kullanımına kazandıran Bursalı Şüca Ok Meydanı, kulüplerin ok uçurma talimlerinin yanı sıra sosyal amaçlı olarak da kullanılıyor.Bursa Geleneksel Okçuluk Kulübü sporcularının Bursalı Şüca Ok Meydanı’nda gerçekleştirdiği iftara, kulüp üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. İftar sonrasında ise geleneksel iftar turnuvası gerçekleştirildi.
Bursa Geleneksel Okçuluk Kulübü Başkanı Ertan Taşkın; “Ata mirasımız olan geleneksel okçuluk sporunu yine kemankeşlik geleneklerine ve kültürüne sadık kalarak uygulama gayreti içinde olan Bursa Geleneksel Okçuluk Kulübü olarak, geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik. Okçuluk tekkelerinde de kemankeşler tarafından her yıl yapılan bu toplu iftar ve turnuva programını Bursalı Şüca Ok Meydanı’nda gerçekleştirmemizi sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye kulübüm adına çok teşekkür ederim” dedi. İftar turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri de verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<