banner359

Sihirbazlı Ders Başı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde öğrenciler Karagöz ve illüzyon gösterileri ile ders başı yaptı.Yetenek Sizsiniz yarışması finalisti İllüzyonist Salih Gökay ile Karagöz - Hacivat gölge oyunlarını izleyen öğrenciler heyecanlarını gizleyemedi....

09 Şubat 2016 Salı 17:00
Sihirbazlı Ders Başı
Bursa’nın Mudanya ilçesinde öğrenciler Karagöz ve illüzyon gösterileri ile ders başı yaptı.
Yetenek Sizsiniz yarışması finalisti İllüzyonist Salih Gökay ile Karagöz - Hacivat gölge oyunlarını izleyen öğrenciler heyecanlarını gizleyemedi. Şükrü Çavuş Sait Eroğlu ve Cafer Yener İlk ve Orta Okulları’nda gerçekleştirilen gösteride öğrenciler keyifli anlar yaşadı.
Gösteriler 12 Eylül İlk ve Orta Okulu, Mütareke İlk ve Orta Okulu, Mudanya Belediyesi Agah Bursalı Kreşi, Ülkü, Hasköy, Necla Orhan, M.Zeki Yazıcı, Zeytinbağı, Esence Süleyman Avcı, Dereköy ve Çayönü ilkokullarında devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<