banner359

Yıldırım’da Temizlik Seferberliği

Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2014 yılı Haziran ayından itibaren 850 adet yeni galvaniz çöpa konteynırının yanı sıra 2 bin 100 adet galvaniz...

10 Ekim 2015 Cumartesi 13:27
Yıldırım’da Temizlik Seferberliği
Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki çöp konteynırlarını yenilemeye devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2014 yılı Haziran ayından itibaren 850 adet yeni galvaniz çöpa konteynırının yanı sıra 2 bin 100 adet galvaniz çöp konteynırının da bakım ve onarımını yaparak Tayyareci Mehmet Ali, Vişne, Beyazıt, Erikli, İncirli ve Ankara caddeleri başta olmak üzere ana arterlere ve sokaklara yerleştirdi.
Göreve geldikleri günden itibaren ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım’ı pırıl pırıl yapmak için şimdiye kadar bir çok hizmetimizi hayata geçirdik. İlçemizi her alanda bir adım öne geçirmek amacıyla sokakların ve caddelerin estetiğini bozan eskimiş plastik ve galvaniz çöp konteynırlarını yenileriyle değiştiriyoruz. Ayrıca eski galvaniz çöp konteynırlarını bakımdan geçiriyoruz" dedi.
Yaz aylarında yıpranan ve insan sağlığını tehdit eden çöp konteynırlarının değiştirilmesinin yanı sıra kış aylarına da hazırlık yaptıklarını söyleyen Başkan Edebali, "Konteynırların temiz görünmesi ve mikrop saçmaması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın konteynırları daha titiz kullanmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<