banner359

Yıldırım’ın Madalya Avcıları Ödüllendirildi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Temmuz Ve Ağustos Aylarında Katıldıkları Spor Organizasyonlarından 28 Madalya İle Dönen Belediye Spor Kulübü Sporcularını Ödüllendirdi.

03 Eylül 2015 Perşembe 15:17
Yıldırım’ın Madalya Avcıları Ödüllendirildi
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, temmuz ve ağustos aylarında katıldıkları spor organizasyonlarından 28 madalya ile dönen Belediye Spor Kulübü sporcularını ödüllendirdi.
Madalya kazanan sporcuları meclis toplantılarında ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan Edebali, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli yolu spordur. Gençlerimizin sporcu olarak yetişmelerini çok önemsiyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yanında yer alarak destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
Yıldırım’ın 250 bini aşkın genç nüfusuyla büyük bir potansiyele sahip olduğunu da hatırlatan Başkan Edebali, “İlçemizi, şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak olan gençlerimize desteğimiz tam. Kazandıkları başarılarla gururumuz olan gençlerimize, Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. Onların bu başarıları bizi ‘Spor Merkezi Yeni Yıldırım’ hedefi doğrultusunda daha çok çalışmak için güç veriyor” diye konuştu.
Daha sonra, farklı branşlarda Türkiye şampiyonlukları olmak üzere, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda dereceye giren 22 sporcu, başarılarına göre tam, yarım, çeyrek ve gram altın ile ödüllendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<