banner359

Yıldırımlı Çocuklar Erkekliğe İlk Adımını Attı

Yıldırım Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ailelerinin maddi imkanları yetersiz olan 235 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.Yıldırım Belediyesi, çocukları sünnet ettirerek ailelere destek oluyor. Yıldırım Belediyesi Sosyal...

29 Haziran 2016 Çarşamba 17:35
Yıldırımlı Çocuklar Erkekliğe İlk Adımını Attı
Yıldırım Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında ailelerinin maddi imkanları yetersiz olan 235 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
Yıldırım Belediyesi, çocukları sünnet ettirerek ailelere destek oluyor. Yıldırım Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, maddi imkanları yetersiz 235 çocuğu sünnet ettirirken, yeni sünnet müracaatları da devam ediyor. Özel bir hastanede modern şartlarda sünnet olan çocukları hastane yönetimi ile birlikte ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetim olarak insan odaklı hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini vurgulayarak, "Sünnet geleneği hem değerlerimizi muhafaza etme adına hem de inancımızın gereği bizim için çok önemli. Diğer taraftan çocuklarımızın hayatları boyunca unutmayacakları bu günlerini en iyi şekilde hatırlamaları için geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizi tamamladık" dedi.
"TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA KATKI SAĞLIYORUZ"
Hizmet anlayışlarının merkezinde ‘insan’ olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “İlçemizdeki dezavantajlı gruplarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bugün operasyonları gerçekleştirilen çocuklarımıza yine hayatları boyunca unutmayacakları bir sünnet şöleni yaparak kendilerinin ve ailelerinin mutluluğunu tekrar paylaşacağız. Hedefimiz ve önceliğimiz, Yıldırım’ın kardeşlik, barış ve huzuruna katkı sağlamak” diye konuştu. Aileler de çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Edebali’ye, kendilerine yaşattıkları bu mutluluk ve sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<